Cateraar In Oostende

Jarenlange ervaring op het gebied van de restauratie, de continue aandacht voor de moderne presentatie van het bord en de kwaliteit van de gastronomie hebben ervoor gezorgd dat deze cateraar is uitgegroeid tot een van de topzaken in BelgiŽ.

Cateraar In Oostende

Cateraar in Oostende: Voeg daarbij de persoonlijke aandacht voor elke klant, hoe groot of klein die ook is, en u zult begrijpen dat zij sinds 25 jaar een spoor achterlaten van tevreden gasten.

Onze chefs hebben een uitgebreide ervaring. Zij bereidden klassieke, somptueuze maaltijden van tien gangen, ontwierpen talrijke verschillende hapjes voor geslaagde walking dinners, stelden oogstrelende buffetten voor en gingen mee met de nieuwe trend van het seizoensgebonden koken. Voor u echter, willen ze graag nog eens iets nieuws proberen. Vernieuwend, creatief en flexibel zijn sleutelwoorden bij onze cateraar. Misschien wilt u het ontwerp van uw evenement helemaal aan hen overlaten. Misschien wilt u daarentegen graag uw eigen idee of concept door hen uitgewerkt zien. Wat u ook beslist, maak u geen zorgen want zij garanderen u een succesvolle en bijzonder smakelijke ervaring.


Vragen? Raadgeving? Aanvraag van informatie?

Vul onderstaand formulier in, vooraleer u op « Versturen » klikt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u.

 
 
 
 
 
 
 
(* = Deze velden zijn verplicht)

Ostend Sea P'lace

Koningin Astridlaan 10
8400 Oostende

Sales contact & Event Coördinator

Olivier Dedrie
Tel.: +32 (0)495 81 81 41
events@seapalace.be