Ostend Sea P'lace

Een uniek zalencomplex met tal van activiteiten

Ostend Sea P'laceOSTEND SEA P’LACE biedt verschillende prachtig gerenoveerde zalen rondom de Wellingtonrenbaan van Oostende, voor het organiseren van evenementen en feesten van wisselende grootte. Ideaal voor zowel een intiem familiefeest, een gezellig trouwfeest met cachet als een personeelsfeest, een seminarie of een beurs.

Een unieke ligging

Door de unieke ligging van het zalencomplex OSTEND SEA P’LACE vlak aan de dijk en de zee, op een steenworp van het centrum van Oostende, maar ook vlak aan de Wellington-hippodroom en de golf, kunt u er naar hartenlust genieten van de verschillende voordelen van dit evenementencomplex, maar ook van de andere activiteiten die Oostende biedt.

Kom een dagje genieten van de paardenkoersen

Er staan jaarlijks zo’n 11 paardenkoersen op de agenda. Wat dacht u van tijdens uw bedrijfsevenement te genieten van de spanning en sensatie van een paardenrace, in combinatie met een bedrijfsfeest ? De zalen HIP, O’DROME en COUT’O bieden een fantastisch zicht op de renbaan.


Evénements


Leer uw medewerkers kennen tijdens een partij golf

Of wat dacht u van uw medewerkers wat beter te leren kennen door een partijtje golf met ze te spelen tijdens het jaarlijkse personeelsfeest? Plan uw personeelsfeest in de zaal COUT’O en biedt een golfinitiatie aan, aan uw medewerkers.

Maak prachtige trouwfoto’s op het strand

Maar u kunt ook een trouwfeest plannen in de zaal BAINS D’O, waar u al uw genodigden aan dezelfde tafel kunt plaatsen. Tussen de gerechten door kunt u dan even de dijk en het strand opwandelen voor een originele prachtige fotosessie.

Plan tevens een uitstap naar Oostende

En ook Oostende zelf is op slechts een steenworp afstand, met haar drukke winkelstraten en haar mooie jachthaven; of plan een bezoek aan één van de vele musea of de Mercator die hier ook aangemeerd ligt. Of wat dacht u van een bezoekje aan het oude stadscentrum, Oostende heeft genoeg te bieden.

Vraag een offerte voor uw evenement of feest

Plan ook een feest of evenement in één van de prachtige zalen die OSTEND SEA P’LACE te bieden heeft en geniet van de activiteiten, en vraag gratis een prijsofferte volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.