Ostend Sea P'lace

HIP'O, een zaal voor 200 tot 2750 genodigden

Op de Wellingtonrenbaan van Oostende biedt OSTEND SEA P’LACE u meerdere volledig gerenoveerde zalen aan van verschillende grootte, allen prachtig in authentieke Belle Epoque-stijl met schitterend uitzicht en tal van activiteiten in de buurt. Een personeelsfeest, een familiefeest, een beurs, een seminarie, voor ieder evenement een zaal.

Salles pour 2000 personnes

Een grote zaal in de Hippodroom zelf

Het grootste zalencomplex is HIP'O, gelegen in de gebouwen van de hippodroom van Oostende zelf. Deze bestaat uit een gelijkvloers met een oppervlakte van 1400m² met groot terras waar een diner of walking diner kan worden gegeven voor 1200 mensen tot 2000 mensen. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor beurzen. U kunt de zaal huren voor minimum de helft, 2/3 of volledig, dint naargelang de ruimte die u nodig heeft. 

Bijkomend de mezzanine 

Op het tussenverdieping is er de mezzanine. In de mezzanine met zicht op zee kan men bijvoorbeeld een receptie houden voor een 100 à 300 personen, die later zittend kunnen dineren op de gelijkvloers in de hippodroom. Maar men kan ook de VIP-zaal bij dit zalencomplex betrekken dat is gelegen op de 1ste verdieping met een schitterend uitzicht over de renbaan. In deze zaal kan men met 160 gasten zittend dineren of een walking dinner voorzien voor 200 personen.

Catering en meubilair ter plaatse te huren

Al deze zalen in de HIP worden ‘leeg’ verhuurd. Catering kan verzorgd worden via Choux de Bruxelles, maar vraag ons zeker naar onze partners. De Hippodroom is vrij van AV technicus.

De unieke voordelen van het zalencomplex HIP

  • van 200 tot 2750 genodigden
  • prachtig uitzicht vanaf de VIP-zaal over de renbaan
  • schitterend terras van 2400m²
  • aparte mezzanine met mooi zee zicht

Vraag een offerte voor uw evenement

Interesse ? Vraag vrijblijvend een offerte aan die volledig is afgestemd op uw behoeften en aantal gasten. Gezien de unieke ligging en de verschillende zalen, biedt dit zalencomplex enorme mogelijkheden.

Kenmerken van de zaal

Oppervlakte : 1470m² + 445m² + 250m²

Capaciteit zittend : 1200 + 140 + 160

Capaciteit staand : 2000 + 300 + 200

Terras van 2400m²

Vaste traiteurdienst : Choux de Bruxelles of een van onze partners

Meubilair : kan ter plaatse gehuurd worden

Wifi beschikbaar

Eigen parking

Geschikt voor : diner met dansvloer, walking diner, receptie, seminarie, beurs

Type evenement : grote bedrijfsfeesten, seminaries, beurzen, product lanceringen

  Zaalplan

 

Salle pour 70 personnes